Pravno obvestilo

AVTORSKE PRAVICE

Vsebina spletne strani www.agrosal.si je vzdrževana z največjo skrbnostjo. Ne glede na to AGROSAL d.o.o. ne jamči za pravilnost, ažurnost ali popolnost vseh informacij na spletni strani. Uporabnike spletne strani obveščamo, da se vse informacije na spletni strani lahko spremenijo brez predhodnega obvestila ter da so vse avtorske vsebine zaščitene z Zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah (ZASP).
Vsebina spletne strani je v zakonsko dovoljenem okviru zaščitena kot avtorsko delo ali druga oblika intelektualne lastnine in le last podjetja AGROSAL d.o.o.. Dokumentov in slik objavljenih na spletni strani www.agrosal.si se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja AGROSAL d.o.o..

IZJAVA O VARSTVU PODATKOV

AGROSAL d.o.o. se zavezuje, da bo vse preko spletne strani pridobljene osebne podatke svojih uporabnikov varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1).
Za potrebe poslovanja AGROSAL D.O.O. zbira naslednje uporabnikove podatke:
• ime in priimek,
• naslov in kraj bivanja,
• naslov elektronske pošte (tvoje uporabniško ime),
• kontaktno telefonsko številko,
• geslo v šifrirani obliki,
• ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletni strani www.agrosal.si.
Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.
Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko AGROSAL D.O.O. med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku), ocene artiklov (da veste, katere artikle ste že ocenili) ter piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta).
Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku spletne trgovine AGROSAL D.O.O. shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.
Upravitelj AGROSAL D.O.O. lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Posredovane osebne podatke obravnavamo zaupno in le za namen, za katerega so nam bili posredovani. Podatki ne bodo posredovani tretjim osebam. Dostavni službi (npr. Pošta Slovenije) bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo. Z uporabnikom bomo stopili v stik preko sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.
Izjemno razkritje osebnih podatkov
Podatki, ki jih AGROSAL D.O.O. zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov AGROSAL D.O.O..
Copyright © 2018 AGROSAL d.o.o. Vse pravice pridržane.